Vacature beheerder

VACATURE

 Enthousiaste zelfstandige beheerder / ondernemer (m/v), buurtschapshuis ‘t Romienendal

Omdat de  huidige beheerder afscheid neemt, zijn wij met ingang van 1 september op zoek naar een nieuwe beheerder.

 

Wat bieden wij:

Al ruim 25 jaar is ’t Romienendal het bruisende middelpunt van de buurtschap Dale in de gemeente Aalten. Veel verenigingen vinden hier hun onderkomen en dit is het voornaamste bestaansrecht van ons buurtschapshuis. Door de mooie ligging, een gebouw met multifunctionele ruimtes (o.a. bar, keuken, diverse zalen), een groot buitenterrein (o.a. terras, voetbalveld en speeltuintje), goede parkeermogelijkheden en de horeca- en cateringmogelijkheden zijn wij trots op ons buurtschapshuis.

Daarnaast geeft de geplande renovatie van het gebouw nieuwe kansen voor het houden van feesten, (maatschappelijke) activiteiten en vergaderingen om zo verder te bouwen aan de toekomst.

Kortom, voor de beheerder zijn er veel interessante mogelijkheden!

 

Wat verwachten wij:

 • Als zelfstandig ondernemer ben je hét gezicht en gastheer/vrouw van ons buurtschapshuis. 
 • Je bent als ondernemer o.a. verantwoordelijk voor de organisatie rondom feesten, facturering, inkoop, personeelszaken.
 • Je bent sociaal vaardig, enthousiast en initiatiefrijk.
 • Je hebt sterke affiniteit met de sociale functie van het buurtschapshuis. 
 • Je hebt een commerciële én dienstverlenende instelling.
 • Je bent verantwoordelijk voor de werkzaamheden in en rondom het buurtschapshuis, samen met vrijwilligers.  
 • Je bent in staat de horecamogelijkheden optimaal te benutten.
 • Je bent in het bezit van de benodigde diploma’s. 
 • Je bent lokaal betrokken en woonachtig in de regio.
 • Je bent bereid je voor langere tijd aan ons te verbinden.

 

Overige informatie:

 • Meer informatie over ’t Romienendal en de vacature kun je vinden op onze website www.romienendal.nl
 • Je kunt ook bellen met Ina Somsen (secretaris Vereniging voor algemene Daalse belangen) telefoonnummer: 06-12 17 01 51

 

Sollicitatieprocedure:

Heb je interesse, stuur dan je sollicitatie met C.V. en eventuele referenties, uiterlijk 2 juli 2019 naar: sollicitatie@romienendal.nl

Gesprekken zullen plaatsvinden in week 28 (8 t/m 12 juli 2019).

 

Functieprofiel: Beheerder ’t Romienendal

Als zelfstandig ondernemer ben je het gezicht en gastheer of -vrouw van ons buurtschapshuis, je bent toegankelijk en hebt een open houding. Als beheerder van ons buurtschapshuis ben je het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen. Je hebt een natuurlijk gevoel voor de belangrijke rol die ons buurtschapshuis speelt in de leefbaarheid van onze buurtschap.

Daarbij is het vanzelfsprekend dat het verenigingsleven de noodzakelijke aandacht krijgt die het nodig heeft. Door flexibel in te spelen op de behoefte van de gebruikers en verenigingen van ’t Romienendal ben je uitstekend in staat om de juiste balans te houden tussen het verenigingsleven en de commerciële horeca.

Vanzelfsprekend ben je hierbij aantoonbaar in het bezit van de noodzakelijke diploma’s en papieren (of je bent bereid deze te halen) om de horecavergunning te continueren. Je bent woonachtig in de regio en hebt ervaring in de horeca waarbij je kunt putten uit een bestaand én een eigen netwerk van professionele horeca medewerkers en vakmensen. Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor de organisatie rondom feesten, zoals inkoop, facturering en  personeelszaken.

Samen met een groep vrijwilligers die regelmatig verschillende werkzaamheden uitvoeren rondom en in ’t Romienendal zorg je ervoor dat ons buurtschapshuis er netjes en verzorgd uitziet en technisch in goede staat verkeerd. Als beheerder van ons buurtschapshuis ben je bereid je voor langere tijd aan ons te binden.