Veelzijdigheid troef tijdens Daals festival 5 Mei

eenvoudige poster daals festival 2016Het Daals festival begint serieuze vormen aan te nemen. De meeste activiteiten, workshops en optredens zijn bekend. Het is echt een festival voor jong en oud. De layout van het festivalterrein dat op 5 mei wordt georganiseerd staat op hoofdlijnen vast. ’t Romienendal leent zich bij uitstek voor een festival dat zowel buiten als binnen activiteiten kent.
Festivalterrein 5 meiHet festival is gratis toegankelijk, voor uw kinderen kunt u voor een klein bedrag een strippenkaart kopen waardoor zij ongestoord kunnen deelnemen aan alle activiteiten en workshops er is ook een drankje een ijsje en iets lekkers bij inbegrepen. Natuurlijk is er voldoende gelegenheid voor een hapje en een drankje. Wat u zeker niet mag missen zijn de Carving demonstraties die de gehele dag te bewonderen zijn. En als u wilt kunt u de eigenaar worden van een zorgvuldig gecarved kunstwerk. Noteer voor 5 mei in uw agenda alvast een bezoekje aan het Daals festival!

Mocht je graag jouw steentje willen bijdragen aan de organisatie van het Daals festival? we zijn nog opzoek naar mensen die willen helpen bij het gereed maken van het festivalterrein op dinsdagavond 3 mei en woensdag 4 mei.  Laat daarvoor een berichtje achter op daalsfestival@gmail.com