’t Romienendal

Bij ’t Romienendal kunt u terecht voor feesten, vergaderingen en meer! Het gebouw bestaat uit verschillende ruimten waardoor er altijd een geschikte ruimte is voor jouw gezelschap. Bij goed weer is ons terras ook geopend. Hier kunt u terecht voor koffie of thee met wat lekkers of voor een goede lunch.

Feesten

Heeft u binnenkort iets te vieren? Dan zouden we het erg leuk vinden als u dit feest bij ‘t Romienendal komt vieren! Met zowel grote als kleinere gezelschappen kunt u bij ons terecht voor een onvergetelijk feest(je). De mogelijkheden voor een feest zijn erg uiteenlopend. Van een hapje en een drankje tot een dansfeest of spelletjesmiddag, in overleg is veel mogelijk.

Vergaderingen

Niet alleen particulier, maar ook zakelijk staan wij voor u klaar! Bij ´t Romienendal kunt u een ruimte huren voor vergaderingen met een klein of groot gezelschap. In de vergaderruimte is een beamer aanwezig voor eventuele presentaties. Tijdens deze vergaderingen kunnen wij koffie, thee en/of fris schenken maar ook een lunch of diner verzorgen wij met plezier!