Programma

Na de zomer start het tweede deel van het jubileumprogramma. Er staan weer verschillende activiteiten op het programma. Noteer de datums alvast in je agenda!

rodeloper
Gala avond 10 December
Op 10 december wordt voor de eerste keer in Dale een Gala avond georganiseerd. Met de nodige glitter en glamour wordt het een reuze gezellige avond tussen sinterklaas en kerst. Het is een avond voor jong en oud en wordt georganiseerd door de jeugdclub van Dale. Programma en tijdstip volgen.


Jubileum kerkdienst 27 November
Op 27 november wordt in ’t Romienendal door een groep vrijwilligers ter ere van het 25-jarig bestaan van ’t Romienendal een jubileum kerkdienst georganiseerd. U wordt hierbij alvast van harte uitgenodigd. Het tijdstip van de kerkdienst is nog niet bekend, deze volgt later.

Spooktocht 5 November

In het kader van het 25-jarig jubileum van ’t Romienendal organiseert Jeugdclub Dale een SPOOKTOCHT! Na de spooktocht zal een groot Halloweenfeest de avond afsluiten hier kunt je rustig bijkomen van de tocht en genieten van een drankje, een hapje en de muziek!

De spooktocht is voor alle leeftijden. Voor diegene die een spooktocht eigenlijk te eng vindt is er een familie tocht waar de spoken zich wat meer bescheiden zullen opstellen.

Datum: 5 november

Tijd: Familietochten vanaf 19:00 uur
Die-hard-tochten vanaf 20:00 uur

Kosten: €2,50 voor 12 jaar en jonger
€5,- voor 13 t/m 200 jaar
(Prijs is incl. een drankje en een snack)

Opgave: spooktocht@romienendal.nl
(Vermeld naam, aantal personen en of je groep met de familietocht of de die-hard-tocht mee wil)

Geef je snel op want VOL=VOL!

Schiet- Sjoel- en Darttournooi voor Daals straten en buurten 7 Oktober
Op 7 oktober kun jij samen met je buren of vrienden laten zien welke (verborgen) talenten er schuil gaan in Dale. Haal alles uit de kast tijdens het Darten, Sjoelen en schieten en kroon je tot de beste allrounder op het gebied van de meest populaire verenigingssporten van Dale!! Binnenkort meer informatie.

The Voice of Dale 25 juni
Op zaterdag 25 juni wordt een muzikale avond georganiseerd voor talenten uit Dale of talenten die zich verbonden voelen met Dale. Hoe het er precies uit gaat zien is ook voor ons nog een verrassing maar de organisatie, die door Dazzle wordt gedaan, staat garant voor een leuk en muzikaal feest.
Daals Festival 5 Mei

Op 5 mei Hemelvaartsdag zal de eerste editie van het Daals festival van start gaan. Het festival is voor jong en oud. Veel verschillende activiteiten, demonstraties, workshops en muziek zullen er een leuke dag van maken. Met de opbrengsten van het festival willen we de kosten die het jubileum jaar met zich meebrengt voor een deel bekostigen.  De eerste informatie over het festival is al bij u in de bus beland. Komende periode zult u hierover nader worden geïnformeerd. Op de festival pagina’s leest u meer informatie over de verschillende activiteiten en optredens.

Feest weekend 1&2 April

In het weekend van 1 en 2 april ligt het zwaartepunt van het jubileumjaar. Met op 1 april een receptie en op 2 april een bijzonder feest. Over beide dagen wordt u nog verder geïnformeerd. Voor meer informatie leest u het laatste nieuwsbericht over het jubileumweekend: “Jubileum-weekend komt snel dichterbij”

Fotomomentje 13 Maart (20 Maart)
Op  zondag 13 maart willen we alle leden van de vereniging oproepen om naar ’t Romienendal tekomen om deel te nemen aan een grote groepsfoto pal voor ’t Romienendal. Dit om voor later nog eens een mooie herinnering te hebben en om de buitenwereld te laten zien dat we in Dale al 25 jaar heel blij zijn met ons buurtschapshuis ’t Romienendal. Over de exacte tijd wordt u nog geïnformeerd. Bij slecht weer hebben we 20 maart als reserve datum geprikt.
Ledenvergadering 23 Februari

In verband met de jubileum activiteiten zal de jaarlijkse ledenvergadering dit jaar op 23 februari worden gehouden. Twee maanden vroeger dan normaal.

Expositie 8 Januari

Het jubileum gaat van start op 8 januari. Tijdens de nieuwjaarsreceptie zal de expositie over 25 jaar ’t Romienendal worden onthuld en hiermee is het jubileumjaar geopend. De opening zal een bijzonder karakter hebben en we nodigen iedereen dan ook alvast van harte uit.