OWM

 

 

 

 

Particuliere verzekeringen

U wilt uw financiële zaken goed geregeld hebben.De Onderlinge helpt u daarbij.

Met persoonlijk advies en met keus uit polissen van diverse verzekeringsmaatschappijen.Te beginnen bij uw persoonlijke verzekeringen, zoals een aansprakelijkheidsverzekering,opstal- en/of inboedelverzekering,zorgverzekering en uitvaartverzekering.En hoe staat het met de verzekeringen van uw auto, caravan,motor, scooter  of fiets ?Als u op reis gaat is het eveneens verstandig om daar een reisverzekering aan toe te voegen.En voor het geval u ooit in een juridisch geschil verzeild raakt, is een rechtsbijstandverzekering een uitkomst.U ziet het: voor al uw particuliere verzekeringen kunt u terecht bij de Onderlinge! 

 

Zakelijke verzekeringen

U wilt uw financiële zaken goed geregeld hebben. De Onderlinge helpt u daarbij.Net als particuliere woningen moeten ook zakelijke gebouwen en hun inventaris verzekerd worden, evenals bedrijfswagens. Daarnaast kunt u zich ook verzekeren tegen ziekteverzuim en aansprakelijkheid van uw werknemers. Maar denkt u ook aan uzelf? Een zorgverzekering is geen overbodige luxe en dat geldt ook voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering. En mocht u in een juridisch geschil verzeild raken, dan is en rechtsbijstandverzekering een uitkomst.De Onderlinge weet wat u als zakelijke klant nodig heeft. Daarom krijgt u van uw vertrouwde adviseur advies op maat.

 

Agrarische verzekeringen

Bij de oprichting van de Onderlinge in 1852 speelden agrariërs al een belangrijke rol en nog steeds zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van verzekeringen voor de agrarische sector. Naast de gebruikelijke verzekeringen voor uw gebouwen/inventaris, uw zorgverzekering, uw arbeidsongeschiktheidsverzekering en uw rechtsbijstandverzekering, kunnen we u een aantal speciale agrarische verzekeringen aanbieden. Denk hierbij aan een verzekering voor elk landbouwwerktuig en elke tractor die u bezit, maar ook aan een aansprakelijkheidsverzekering met extra aandacht voor milieuschade.De Onderlinge: uw specialist in agrarische verzekeringen!

 

Industriestraat 1

7122 AP Aalten
T: (0543) 47 27 88
F: (0543) 47 50 25

info@owmachterhoek.nl

www.owmachterhoek.nl