Over ons

’t Romienendal is het middelpunt van het verenigingsleven in Dale en omgeving, maar daarnaast bieden wij nog zoveel meer! In 2020 ben ik gestart en na een gedwongen onderbreking door corona, gaan we nu vol energie verder.

Nieuwe speeltoestellen, een kunstgrasveldje, ruim 5000 vierkante meter buitenterrein, een vergaderzaal, een gezellig cafégedeelte en een grote én kleine zaal. Daarnaast hebben we een ruim terras met een geweldig uitzicht op de Daalse natuur én een heerlijke lunchkaart.

Door de perfecte ligging in een prachtig gebied is ’t Romienendal de ideale rustplek voor fietsers, mountainbikers, hardlopers en wandelaars.

Naast de dagelijkse activiteiten, verzorgen wij graag onvergetelijke feesten waar u met veel plezier op terugkijkt. Ook teambuildingsactiviteiten en vriendendagen voor jong en oud verzorgen wij met plezier. Ik zie ’t Romienendal graag als het bruisende hart van Dale.

Houd de website en onze sociale media in gaten voor alle activeiten in en rondom ’t Romienendal. Ik hoop u snel te mogen ontvangen!

Liefs Esther