Interesse in de basiscursus AED & Reanimatie en woonachtig in Barlo of Dale?

Vanaf juni 2017 organiseren buurtschap Barlo en buurtschap Dale samen de herhalingscursus reanimatie en AED. In juni was deze in de Markerink en in november in ’t Romienendal.  Door deze spreiding was iedereen in de gelegenheid om in het afgelopen jaar aan een herhalingscursus deel te nemen. Ook de komende jaren willen we in dit ritme de herhalingscursus kosteloos blijven aanbieden. Er is ook belangstelling voor de basiscursus.

Het afgelopen jaar hebben wij al van drie mensen de vraag gekregen of er ook een basiscursus gevolgd kan worden. Bij voldoende deelname willen we dit zeker gaan organiseren. Hoe meer mensen in de buurtschappen in staat zijn om te reanimeren en de AED te bedienen hoe groter de kans is dat er levens gered worden. Bij deelname van 5 à 6 mensen willen we een basis training verzorgen De basiscursus beslaat één avond van ongeveer 3 uur.  Deze staat gepland voor 2018. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. Na de basiscursus is het vervolgens goed mogelijk om in het jaarlijkse ritme van de herhalingscursussen je kennis en ervaring op peil te houden.

Ben je woonachtig in Barlo of Dale en geïnteresseerd of heb je vragen dan kun je contact opnemen met:

Jan Bongen
bongenjan@gmail.com  
tel. 
06 4050 1955
of
Annet Hoefman
hoefmankoskamp@planet.nl
tel. 0543 451626

Bij belangstelling en aanmelding voor bovengenoemde basiscursus is het verzoek om het e-mail adres van Annet Hoefman gebruiken.