Ali ten Bokkel m.i.v. 1 januari 2018 nieuwe beheerder van ’t Romienendal

We zijn blij dat we kunnen meedelen dat we de sollicitatieprocedure voor de nieuwe beheerder met succes hebben afgerond. Tijdens de bestuursvergadering van 29 november j.l. is in aanwezigheid van het voltallige bestuur de beheerdersovereenkomst getekend met Ali ten Bokkel. Met ingang van 1 januari 2018 is zij de nieuwe beheerder van ’t Romienendal. We wensen Ali heel veel succes en plezier bij haar werk en hopen op een lange periode van goede samenwerking.

Hieronder stelt Ali ten Bokkel zich kort aan ons voor:

Graag wil ik mij voorstellen als de nieuwe beheerder van ’t Romienendal,
Mijn naam is Ali ten Bokkel en ik ben 57 jaar. Getrouwd met Hans en we hebben 3 dochters samen. Wij wonen sinds 1,5 jaar in Zelhem, hiervoor hebben wij altijd in het buitengebied van Hengelo (gld) gewoond.
Jaren lang heb ik gewerkt in Zelhem bij cultureel centrum de Brink. Nadat de Brink verbouwd is naar een sportschool/zwembad en mijn baan een heel andere invulling kreeg miste ik het werk in de horeca en het samenwerken met verenigingen. Daarom vind ik het erg leuk om vanaf 1 januari deze nieuwe uitdaging bij jullie aan te mogen gaan.
Ik wens u alvast hele fijne feestdagen toe en ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten in en rond om ’t Romienendal.