3 oktober 19:00-22:00 inloopavond Glasvezel in ’t Romienendal


Lokale inloopavonden Glasvezel

In de eerste week van september zijn er vier informatieavonden georganiseerd door Glasvezel buitenaf. Tijdens deze avonden werd het aanbod van Glasvezel buitenaf gepresenteerd en konden vragen worden gesteld. Ondertussen hebben die adressen, die van Glasvezel buitenaf een uitnodiging hebben gehad voor deze informatieavonden, ook een extra informatiepakket per post ontvangen en de aanbieders sturen ook informatie over de pakketten die zij kunnen aanbieden. Helaas zijn er een aantal adressen die wel de uitnodiging hebben gehad maar niet het volgende informatiepakket hebben ontvangen. Deze kunnen zich melden bij Glasvezel buitenaf zodat deze adressen alsnog dit pakket ontvangen.

Omdat we ons voor kunnen stellen, dat er na al deze informatie toch nog vragen blijven, welke u graag beantwoord ziet, worden er op verschillende plaatsen in de buurtschappen inloopavonden  georganiseerd.

Op deze avonden zijn de lokale ambassadeurs aanwezig en ook verschillende plaatselijke servicepunten om u persoonlijk te woord te staan en uw vragen te beantwoorden. Dit zijn: Stronks, Obbink, Lankhof, NVB, Baron, en GRT. Ook kunt u zich op deze avonden aanmelden voor glasvezel buitenaf door een abonnement af te sluiten. In Dale kunt u op 3 oktober tussen 19:00 en 22:00 uur binnenlopen in ’t Romienendal. Mocht u op 3 oktober verhinderd zijn dan bent u van harte welkom op een van de andere bijeenkomsten in de Aaltense buurtschappen. Komende weken staan de volgende lokale aanmeldavonden gepland:

  • Haart: 2 oktober vanaf 19:00 uur bij De Ringkamp in Aalten
  • Dale: 3 oktober vanaf 19.00 uur bij ’t Romienendal in Aalten
  • De Heurne: 5 oktober vanaf 19.00 uur bij Café Bruggink in De Heurne
  • Barlo: 9 oktober vanaf 19.00 uur bij De Markerink in Aalten
  • Lintelo: 11 oktober vanaf 19.00 uur bij Kulturhus Lintelo in Aalten
  • IJzerlo: 13 oktober vanaf 19.00 uur bij ’t Dorpshuus in Aalten

We verwijzen u graag naar de website van Glasvezelbuitenaf waar voor onze regio, Aalten-Oostgelre, een apart deel is ingericht. Hier vindt u veel informatie over het aanbod en hoe u zich kunt aanmelden èn kunt u onder meer zien hoe het aanmeld percentage verloopt! 

Website Glasvezelbuitenaf