Kansen pakken!! Glasvezel in Dale!!

WP_20160816_11_30_17_ProOok in het jubileumjaar van ’t Romienendal doen zich soms kansen voor die we niet mogen laten lopen en waarvoor we graag even je aandacht willen vragen. Glasvezel in Dale is zo’n kans die we niet mogen laten liggen!!WP_20160816_11_33_34_ProNa een zonnig en feestelijk oranjefeest kunnen we vanaf volgende week veel informatie en bijeenkomsten over glasvezel in het buitengebied van Aalten verwachten. De keuze voor wel of geen glasvezel is nu aan ons als inwoners van het buitengebied van Aalten.

Laat jezelf goed voorlichten en maak daarna de keuze voor een toekomstgerichte en stabiele internetaansluiting door middel van Glasvezel. Het is belangrijk dat we met z’n allen ja zeggen zodat we niet alleen nu maar vooral ook straks kunnen beschikken over een snelle en betrouwbare internet verbinding.  Veel Twentse en inmiddels ook Achterhoekje gemeentes zijn ons inmiddels al voorgegaan. Nu is het onze kans om ook ja te zeggen tegen glasvezel in Dale!!

Wil je nu alvast wat meer weten over het belang van een toekomstgerichte internet verbinding d.m.v. glasvezel neem dan een kijkje op de website van Glasvezel buitenaflogo glasvezel buitenaf