Jeugdclub

Hallo allemaal!  

Jeugdclub? Wat houdt dat in, zul je je misschien afvragen. Nou, dit is in het kort wat we allemaal doen bij de jeugdclub: 

Elke donderdagavond komt de Daalse jeugd bij elkaar in ’t Romienendal om serieuze en vooral ook minder serieuze zaken te bespreken. Elke avond begint met een serieus onderwerp bedacht door de leiding (het 1e onderwerp). Hierna is het al gauw de beurt aan de leden die een zelf bedacht of zelf meegebracht spel met elkaar mogen gaan spelen (het 2e onderwerp). Een paar voorbeelden hiervan  zijn: meelhappen, dierengeluidenspel en krantenmeppen. 

Daarnaast hebben we door het jaar heen verschillende activiteiten. Zo zijn we al eens bij de brandweer geweest, hebben we de politie al eens op bezoek gehad en gaan we regelmatig ergens zwemmen. Het hoogtepunt is natuurlijk het jaarlijkse clubkamp. In de zomervakantie bivakkeren we dan 4 dagen in een scoutinggebouw in de regio. Wat we dan allemaal doen, is eigenlijk te veel om op te noemen, je moet het gewoon een keer meemaken :).   

Dus, ben jij tussen de 12 en de 18 jaar, woon jij in Dale (of wonen jouw vriendjes/vriendinnetjes in Dale) en lijkt het jou leuk om ook bij de jeugdclub te komen? Bel of mail dan gerust met Corine Navis. Op dit moment hebben we zo’n 20 leden en 5 leiders en we doen zoals je ziet eigenlijk het hele jaar door leuke dingen, bovendien is het altijd erg gezellig!  

Hopelijk zien we je snel! 

Groeten,  
De leiding!  

PS: 
De jeugdclub is ook op zoek naar nieuwe leiding! We zijn nu met 5 leiders, wat toch wel wat weinig is gezien het aantal leden. Daarom: lijkt het je leuk om leider te worden, neem dan contact op met Corine Navis. Of kom gewoon een keer kijken op donderdagavond (20:00 uur) in ’t Romienendal! 

Contactgegevens   
Corine Navis 

corine_n@hotmail.com  
06-15855885