Faciliteiten

Bij ’t Romienendal kunt u terecht voor feesten, vergaderingen, catering en meer! Het gebouw bestaat uit verschillende ruimten waardoor er altijd een geschikte ruimte is voor uw gezelschap.

Feesten
Verjaardagen, bruiloften, kraamfeesten en alle andere feesten waarvoor u een zaaltje nodig heeft! Bij ’t Romienendal kan dit al voor een klein gezelschap maar ook voor groepen van 250 personen. Voor deze feestavonden of -middagen zijn er al prijzen vanaf €18,50 per persoon. Tijdens deze feesten kunnen wij spelactiviteiten organiseren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld oudhollandse spellen voor zowel binnen als buiten.

Vergaderingen
Voor groepen vanaf 10 personen zijn er mogelijkheden voor vergaderingen bij ’t Romienendal. In de vergader ruimte is een beamer aanwezig voor eventuele presentaties. Tijdens deze vergaderingen kunnen wij koffie en thee verzorgen maar ook een lunch of diner verzorgen wij met plezier!

Catering
Naast feesten en vergaderingen verzorgen wij ook de catering voor bijvoorbeeld een feest aan huis. U heeft een ruime keuze uit warme en koude gerechten maar ook schotels en salades. Naast catering in de vorm van gerechten kunnen wij ook koffietafels verzorgen na een begrafenis.

Vooruitzicht
Met het oog op de lente en de zomer gaan wij aan de slag met het opzetten van evenementen voor binnen en buiten en voor zowel jong als oud. Wanneer de evenementen vast staan zullen wij dit op een jaaragenda en Facebook plaatsen zodat u altijd op de hoogte bent van de evenementen in en rondom ’t Romienendal.